Het logo van Aard'g

Vinkje in het groenGratis verzending

Vinkje in het groenGeld-terug-Garantie

Vinkje in het groenVandaag besteld, morgen in huis

Hoe werkt het?

Mix pakketten

Frisdrank

Vraag & antwoord

Meest verkocht

Kombucha Original Abonnement

Betaling elke 4 weken

Waterkefir Original Abonnement

Betaling elke 4 weken

Probiotica Ampullen 28x 9ml Foto van doos dicht met drie ampullen aan zijkant.

Probiotica Ampullen Abonnement

Betaling elke 4 weken

Hoe werkt het?

Blijf scrollen voor meer
abonnement opties.

Abonnement Stap 1: Kies je abonnement

Kies je abonnement

Kies een abonnement die bij je past en reken deze af via onze webshop met de door jouw gewenste betaalmethode. Alleen de eerste bestelling van het abonnement hoef je via de webshop af te rekenen.

Abonnement Stap 2: Geniet van gemak

Geniet van gemak

Alle volgende betalingen worden automatisch afgeschreven via automatische incasso (iedere 4 weken). Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen we je een nieuw pakket toe.

Abonnement Stap 3: Bespaar tot 25%

Bespaar tot 25%

Door abonnee te worden kun je tot wel 25% besparen. De enige voorwaarde die we stellen is dat je minimaal 3 bestellingen abonnee blijft. Hierna kun je het abonnement ieder moment stopzetten.

Voorwaarden abonnement

De enige voorwaarde die we stellen is dat je minimaal 3 bestellingen abonnee blijft. Hierna kun je het abonnement op ieder moment stopzetten. Onze abonnementen zijn flexibel, eerlijk en menselijk. Daar horen geen kleine lettertjes in de voorwaarden bij.

Automatische incasso

Zodra je hebt afgerekend voor het abonnement via de webshop hoef je dit in het vervolg niet meer te doen. De betaling loopt vanaf dan via een automatische incasso. Door het abonnement af te rekenen geef je toestemming voor de automatische afschrijving. Zodra we de betaling hebben ontvangen, sturen we je een nieuw pakket op.

Gratis verzending

Zodra je abonnee bent geworden verloopt de verzending, net als de betaling, automatisch. We rekenen geen verzendkosten. Alle prijzen worden dus altijd inclusief verzendkosten weergegeven.

Flexibel en gemakkelijk aan te passen

Onze abonnementsdienst is zeer flexibel en je kunt het helemaal zo inrichten zoals jij maar wilt.

Je tempo naar wens aanpassen, een levertermijn uitstellen of juist versnellen, van product wisselen en/of eenmalig een extra pakket tegen abonnementsprijs toevoegen aan je eerstvolgende levering? Het is allemaal zo geregeld!

Voorraad speciaal voor jou

Met een abonnement zorgen we dat we altijd voorraad voor je beschikbaar hebben. Zo ben je altijd verzekerd van je nieuwe bestelling, ook als de producten op onze webshop op uitverkocht staan.

Mix Pakketten

Originals Mix Abonnement

Betaling elke 4 weken

12x 250ml Frisdrank Mix

Frisdrank Mix Abonnement

Betaling elke 4 weken

Frisdrank

12x 250ml Bloem Kombucha

Bloem Kombucha Abonnement

Betaling elke 4 weken

12x 250ml Citroen Kombucha

Citroen Kombucha Abonnement

Betaling elke 4 weken

12x 250ml Gember Limonade

Gember Limonade Abonnement

Betaling elke 4 weken

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een abonnement?

Met een Aard’g abonnement heb je altijd genoeg voorraad in huis én bespaar je tot wel 25% t.o.v. een eenmalig aankoop. Daarnaast verloopt de verzending en betaling automatisch waar je dus niks meer voor hoeft te doen. En we houden voorraad voor je apart. Zo ben je altijd verzekerd van je nieuwe bestelling, ook als de producten op onze website op uitverkocht staan.

Is de frequentie altijd 4 weken?

Nee, dit is standaard zo ingesteld maar kan ten alle tijden aangepast worden. Het is ook zeker mogelijk om bijvoorbeeld eens in de twee weken of eens per twee maanden een pakket te ontvangen. In dat geval sluit je het abonnement op de normale manier af en neem je contact met ons op met daarin het verzoek om de frequentie te wijzigen.

Wanneer ontvang ik de volgende bestelling?

We sturen jouw nieuwe pakket op zodra de afschrijving van het maandelijkse bedrag op onze rekening is binnengekomen. Het kan 5 dagen duren voordat de afschrijving van jouw rekening bij ons binnenkomt.

Die eerstvolgende afschrijving starten wij ongeveer een maand nadat je het abonnement hebt afgesloten. En daarna gebeurd dat maandelijks op dezelfde dag van de maand.

Hoe werkt de automatische incasso?

Bij het afsluiten van een Aard’g abonnement op onze website betaal je via jouw gewenste betaalmethode zoals bijvoorbeeld iDeal. Middels die eerste betaling geef je ons toestemming om de rest van de betalingen via een maandelijkse, automatische incasso af te schrijven. Daar hoef je dus niks meer voor te doen!

Zodra de afschrijving van het maandelijkse bedrag op onze rekening is binnengekomen, sturen wij jouw nieuwe pakket op. Het kan 5 dagen duren voordat de afschrijving van jouw rekening bij ons binnenkomt.

Kan ik meerdere abonnementen tegelijk hebben?

Dat kan zeker! Heb je een groot huishouden, of wil je zelf gewoon meerdere producten ontvangen? Dan sluit je gewoon meerdere abonnementen tegelijk af! Voeg al je gewenste abonnementen toe aan je winkelmand en sluit ze in één keer af zodat de abonnementen elke keer tegelijkertijd worden bezorgd.

Waarom moet ik 3 bestellingen abonnee blijven?

De enige manier waarop wij zo’n scherpe prijs kunnen aanbieden, is als we verzekerd zijn dat je onze producten wat langer afneemt. Daarom is onze enige vereiste dat je minstens 3 bestellingen lang abonnee blijft.

Daarnaast zien we dat veel klanten echt de waarde van onze producten inzien als ze het voor een langere periode drinken. Middels het abonnement willen we dit stimuleren!