Vinkje van Aard'g in het blauw Vóór 22:00 uur besteld, volgende dag in huis.   Vinkje van Aard'g in het blauw Gratis verzending!   Vinkje van Aard'g in het blauw Niet tevreden? Geld terug!   Vinkje van Aard'g in het blauw Iedere werkdag bereikbaar!

Klik op de opties om het aanbod te bekijken! Pijltje boven in het grijs

EENMALIG 4X 1 LITER

Waterkefir Original

(81 klantbeoordelingen)

Een smakelijke, kwalitatieve waterkefir met een zachte en fris-zure smaak. Biologisch en niet gepasteuriseerd waardoor alle goede bacteriën levend blijven.

Onze waterkefir fermenteert zo’n 6 maanden. Dit is aanzienlijk langer dan de voorgeschreven fermentatietijd van 2 dagen. Je merkt het verschil in kwaliteit direct!

Aard’g produceert volledig op zonne-energie, krijgt hulp van 3 verschillende sociale werkplaatsen en plant bomen voor ieder verkocht pakket. ❤️

Al meer dan 10.000 pakketten verkocht!

39,99

Gratis verzending

Ingrediënten & voedingswaarden ↓

Gefilterd water (omgekeerde osmose), zongedroogde vrijgen*, citroen*, levend kefir ferment*
* Biologisch

Energie        18,4kJ / 4,4kcal
Vet          0g
waarvan verzadigd    0g
Koolhydraten     1,1g
waarvan suikers      0g
Eiwitten         0g
Zout          0g
Alle voedingswaarden zijn per 100ml

Een fles Kombucha Original van het merk Aard'g op een blauwe achtergrond. Naast de fles staat een hartje waarin de inhoud van 4x 1 liter staat aangegeven. In de rechter onderhoek staat het SKAL keurmerk weergegeven.

Heb je de producten van Aard’g nog nooit eerder geproefd?
Voor 29,99 ontvang je het hele assortiment. Bekijk product →

MAANDELIJKS 4X 1 LITER

Abonneer & Bespaar

(81 klantbeoordelingen)

Ontvang maandelijks 4 literflessen Waterkefir Original met onze abonnementsdienst.

Met een abonnement ben je verzekerd van genoeg voorraad in huis zonder enige moeite. We reserveren voorraad speciaal voor jou zodra je abonnee wordt.

Aard’g heeft al meer dan 1.000 abonnees!

29,99 39,99

Gratis verzending

Bekijk de voorwaarden ↓

Je kunt abonnee worden als je zeker weet dat je minimaal 3 bestellingen abonnee blijft. Na 3 bestellingen kun je het abonnement opzeggen wanneer jij maar wilt.

Je kunt gemakkelijk een zending uitstellen voor als je nog genoeg voorraad in huis hebt. Ook kun je een extra pakket afroepen als je tekort hebt.

Onze abonnementsdienst is flexibel, eerlijk en menselijk. Daar horen geen kleine lettertjes in de voorwaarden bij.

Zodra je hebt afgerekend voor het abonnement via de website hoef je dit in het vervolg niet meer te doen. De betaling loopt vanaf dan via een maandelijkse, automatische incasso.

Door het abonnement af te rekenen geef je toestemming voor het automatische incasso.

Een afbeelding van Valentina, het logo van Aard'g, met een bord in haar hand en confetti om haar heen

Wist je dat onze waterkefir als één van de weinige van de wereld écht helemaal suikervrij is? Hier zijn we ontzettend trots op.
Dit is te danken aan onze jarenlange kennis en ervaring in 
fermenteren, en daar proef jij nu de voordelen van!

Aanbevelingen

Dit product wordt aanbevolen door
voedingscoaches

“Wil je gezond blijven dan zul je gefermenteerde producten dagelijks aan je maaltijden moeten toevoegen. Maar het kost ook veel tijd en aandacht om goed gefermenteerde producten te maken. En ik snap dat dit voor veel mensen niet altijd haalbaar is om zelf te doen. De gefermenteerde producten van Aard’g bieden dan een mooie oplossing. Je verwent je lijf elke dag met de broodnodige melkzuurbacteriën en gezonde gisten. Ze bevatten, naast de goede melkzuurbacteriën en gisten, ook geen suiker en alcohol meer.”

Karin Marquering

Geregistreerd haptotherapeut met een haptonomie en darmgezondheidspraktijk en voorheen werkzaam in de levensmiddelenindustrie.

“Als voedingscoach ben ik altijd op zoek naar producten die een bijdrage leveren aan je gezondheid. En dat is niet altijd makkelijk, maar met de kefir van Aard’g ben ik super blij. Eindelijk een eerlijk product dat echt gezond is. Ik ben fan!”

Lynda Schutten

Orthomoleculair voedingscoach,
Oprichtster van Leef Puur Natuur &
Auteur van Leef Suikervrij

“Tijdens de darmonderzoeken die ik doe bij mijn cliënten zie ik geregeld dat de immunogeen werkende bacteriën laag zijn, en laat deze nou net zo belangrijk zijn voor ons afweersysteem (mensen worden dan sneller ziek, zijn minder fit en zelfs minder happy). De producten van Aard’g bevatten meerdere stammen lactobacillen (immunogeen werkende bacteriën) om deze tekorten bij mijn cliënten aan te vullen. Zeker een aanrader dus! En het is nog lekker en verfrissend ook.”

Florian Alders

Orthomoleculair therapeut,
Oprichter van Flow-Energie

 100% tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?
geld terug!

Wij geloven in de hoge kwaliteit van onze producten. Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Geen probleem! Stuur de producten terug en je ontvangt direct je geld retour.

Dat jij 100% tevreden bent over Aard’g vinden wij erg belangrijk!

Bestel 4 literflessen Waterkefir Original zonder zorgen!

Een afbeelding van een juichende Valentina, het logo van Aard'g, met confetti om haar heen

Wist je dat wij onze waterkefir extra lang fermenteren? Gemiddeld fermenteert het 104 dagen (!) – dit is zo’n 102 dagen langer dan gebruikelijk. Dit merk je in kwaliteit en smaak!

Reviews

We geven het woord aan
onze klanten

” Ik had nooit gedacht dat dit drankje mij zoveel zou helpen. Jarenlang liep ik met buikpijn en van alles al geprobeerd met voeding maar weinig hielp. Vaak ging het een periode goed maar later kwamen de buikproblemen weer terug. Nu ik ruim een maand jullie waterkefir drink heb ik nog geen enkele keer buikpijn gehad, geen opgeblazen gevoel meer en voel ik mij een stuk beter.”

Sylvia

“De waterkefir doet veel goeds voor mij! Ik ben er heel blij mee.”

Hennie

“Tot nu toe zeer tevreden want als ik op sta is mijn buikje rustiger en kan ik vlot naar het toilet.”

Monika

“Ik gebruik jullie producten trouw elke ochtend op een nuchtere maag, en mijn darmen zijn er happy mee.”

Carla

“Ik heb afgelopen maand de waterkefir gebruikt Erg tevreden, zeker mijn buik.“

Eugenie

“Over smaak valt te twisten maar mijn lijf is zo blij. Na een paar dagen voelde ik al dat mijn darmen rustiger werden en als ik nu mijn glaasje vergeet in het weekend merk ik het. Erg blij met het resultaat. “

Petra

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Klik op een vraag om het antwoord te bekijken!  Pijltje onder in het grijs

Wat is waterkefir?

Waterkefir is een gefermenteerde drank gemaakt van water, vijgen en citroen. Door middel van specifieke gisten en bacteriën worden de suikers uit de vijgen en citroen omgezet in andere voedingsstoffen waaronder nog meer bacteriën.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van waterkefir?

Hoewel de gezondheidsvoordelen van waterkefir nooit wetenschappelijk zijn bewezen, merken veel van onze vaste klanten dat het drinken van waterkefir een positief effect heeft op hun darmen.

Wij krijgen vaak te horen dat zij het volgende ervaren: een minder opgeblazen gevoel, geen last meer van buikpijn en een verbeterde stoelgang. Ook geven meerdere klanten aan dat het regelmatig drinken van waterkefir zorgt voor meer energie.

Gezien het gebrek aan wetenschappelijk bewijs, zijn dit echter geen claims die wij als Aard’g kunnen maken.

Hoe lang moet ik jullie waterkefir drinken?

Onze waterkefir is een toevoeging op een gebalanceerd voedingspatroon en bijvoorbeeld geen kuur of medicijn. Daarom is er geen specifieke periode waarover het gedronken moet worden. Dat is ook de reden dat veel van onze klanten onze waterkefir dagelijks drinken en dat voor een periode van meerdere maanden tot jaren.

Wat is het verschil tussen waterkefir en kombucha?

Waterkefir en kombucha zijn twee compleet verschillende drankjes. Ze worden met andere ingrediënten gemaakt. Waterkefir van water, vijgen en citroen. Kombucha van water, groene thee en rijststroop.

Voor beide producten worden specifieke gisten en bacteriën gebruikt om de suikers om te zetten in andere voedingsstoffen. Voor waterkefir zijn dat waterkefirkorrels. Voor kombucha is dat de SCOBY (Symbiotic Culture Of Bacteria and Yeasts). Deze culturen zijn niet vergelijkbaar.

Daarnaast verschillen ook de voedingsstoffen die ontstaan door de fermentatie van elkaar, maar hierin zijn wel overeenkomsten te vinden. De voornaamste overeenkomst is dat zowel waterkefir als kombucha bepaalde bacteriën en organische zuren bevatten.

Waarin onderscheidt jullie waterkefir zich van de andere waterkefir op de markt?

In tegenstelling tot veel waterkefir op de Nederlandse markt is onze waterkefir volledig suikervrij. Dit komt door een fermentatieduur van zo’n 3 maanden, wat aanzienlijk langer is dan de 1 á 2 dagen fermentatieduur van de meeste waterkefir in de winkel of de waterkefir die thuis gebrouwen wordt. Hierdoor zitten er in onze waterkefir geen suikers meer en zijn die volledig omgezet in de gewenste voedingsstoffen.

Hoe smaakt jullie waterkefir?

Onze waterkefir heeft een frisse en licht zure smaak evenals de typische smaak van gefermenteerde producten. Daarnaast bevat het geen koolzuur.

De smaak kan verschillen van productie tot productie. Daardoor kan het gevoel ontstaan dat de ene productie ‘sterker’ smaakt dan de ander. Dit komt omdat onze waterkefir ontstaat door natuurlijke fermentatie. En natuurlijke fermentatie is afhankelijk van veel factoren zoals temperatuur en atmosferische druk die we niet volledig kunnen controleren. Daarnaast kiezen we ervoor om onze waterkefir niet te filteren of pasteuriseren.

Ondanks dat de smaak kan variëren, wordt onze waterkefir bij elke batch gecontroleerd of het de (voedings)waarden heeft die we voor ogen hebben waardoor we de hoge kwaliteit altijd kunnen waarborgen.

Hoeveel van jullie waterkefir drink je per dag?

Dat verschilt per persoon. Onze waterkefir is een volledig natuurlijk product waardoor er geen limieten zijn zoals dat bijvoorbeeld zo is bij voedingssupplementen. We adviseren daarom voor iedereen om zelf uit te zoeken bij welke hoeveelheid hij of zij baat heeft bij onze waterkefir.

Kan ik ook 1 losse fles bestellen?

Nee. We kiezen ervoor om in deze hoeveelheden te verzenden. Het verzenden van losse flessen is voor ons als bedrijf niet rendabel. De verzendkosten en verpakkingskosten worden dan te hoog om acceptabele prijzen te blijven vragen voor onze producten.

Wanneer merk je resultaat van het drinken van jullie waterkefir?

Dat verschilt heel erg per persoon. Sommigen merken bij het eerste glas dat het een verandering teweegbrengt in het lichaam. Bij andere kan het tot wel twee maanden duren. En jammer genoeg is het ook zo dat niet iedereen baat heeft bij onze waterkefir.

Is jullie waterkefir geschikt voor kinderen en kan ik het drinken bij zwangerschap of borstvoeding?

Dit is een vraag die we vaak krijgen en het is iets waarin je zelf zal moeten beslissen. Onze waterkefir is wettelijk gezien alcoholvrij te noemen. Maar omdat het ontstaat door een natuurlijk fermentatieproces kunnen er sporen van alcohol aanwezig zijn in het eindproduct.

Vanwege deze mogelijk aanwezige sporen van alcohol raden wij als Aard’g de consumptie van onze waterkefir door kinderen daarom af. Net als consumptie van onze waterkefir tijdens zwangerschap en de borstvoedingsperiode.

Klantbeoordelingen

Deel je mening, schrijf een
beoordeling

81 reviews for Waterkefir Original (4x 1L)

 1. Eefje

  Heel goed product en geweldige service.

 2. Caat

  Ik gebruik de waterkefir nu 2 weken, elke ochtend een glas. Ik merk dat mijn buik in de avond niet meer zo opgezet is. Ik ben er dus blij mee en het is ook nog eens lekker.

 3. gunther

  Wat een topproducten ! Ik heb al veel kefir uitgeprobeerd, maar deze versie is veruit de beste. Wat een heerlijke smaak. Pure kwaliteit.

 4. Loeke

  Sinds vorige week iedere dag een glas waterkefir. En het voelt nu al goed. Ooit zelf kefir gemaakt maar deze is veel lekkerder en het is ook veel makkelijker. Ook supersnel geleverd.

 5. Loeke

  Na een week waterkefir ? Heel enthousiast. Voelt nu al goed. In het verre verleden zelf ook gemaakt, maar dit is veel makkelijker en het smaakt ook beter.

 6. Anneke Lommerse

  Ik gebruik sinds twee weken Kefir en heb echt meer energie en voel me prima Ben er heel tevreden over en blijf het zeker gebruiken

 7. Gerda Boone

  Gebruik het kefir nu 5 maanden, een heerlijk gevoel. Zorg er altijd voor dat ik een voorraad in huis heb. Bedankt

 8. Gerda Boone

  Reeds 5 maanden ieder ochtend een glas kefir viel duidelijk het verschil. Heb het een keer enkele dagen niet gedaan, alles was op, maar voelde direct het verschil, een opgeblazen gevoel. Zorg nu altijd voor een voorraad.

 9. Geukens Jose

  Ben vandaag pas begonnen, maar wel snel geleverd, en goed verpakt, is ook heel lekker

 10. denise

  Snelle bezorging, aangename smaak, gebruik t nog geen week, hoop dat t effect heeft op mijn dwarse darmen, maar drink t met plezier!

 11. Nicole

  Kan het nog niet echt goed beoordelen aangezien ik het nog maar een paar dagen gebruik. Dus of het toeval is, of dat het werkt, m’n darmen zijn wel rustiger. Vlotte levering, leuk contact en snelle reactie op vragen. De waterkefir smaakt prima, beetje friszurig. Ik drink 1 glas op de nuchtere maag in de ochtend.

 12. Ellen de Jonge

  De kefir heeft bij mij helaas niet het gewenste effect. Het drankje smaakt prima. De service is snel en goed. Bedankt hiervoor!

 13. Frank THEVISSEN

  Kort en krachtig: Beste drank ever!

 14. Drude van de Groep

  Ik heb door toeval op Facebook, Aardíg ontdekt en gebruik nu ruim een maand, waterkefir en Kombucha ontdekt. ik vind het erg lekker en denk dat het goed voor buikklachten helpt.
  Ik heb vroeger zelf altijd kefir met melk gemaakt, maar vindt dit lekkerder en makkelijker.
  Ik ga in elk geval voorlopig door.
  Dank jullie wel en succes.
  Drude

 15. monique van dijk

  er zit geen prik op hoe lekker is dat, ik drink nl geen koolzuurhoudende dranken, dus zonder prik is zooo fijn!

 16. Mariet

  Hoi,wil het wel proberen, zie niet staan of het in glazen of plastic flessen is. De Waterkefir

  • Max Rood

   Hi Mariet,
   Alle producten zitten in glazen flessen :).
   Groetjes, Max van Aard’g

 17. Marina

  Fijne service.Heel toegankelijk bedrijf voor vragen en opmerkingen.Geniet nog elke dag van een glaasje!:)

 18. Diana Janssen

  Ik gebruik het nog niet eens een week en merk nu al verschil, echt bizar! Het smaakt ook erg lekker.
  Hopelijk blijft het zo want ik ben fan 🙂

 19. Karin Kroneman

  Volgende dag al in huis. Heb het nu 5 dagen gebruikt en bevalt tot nu toe goed. Smaak is prima te doen. Hoop dat het voor mijn maag- en darmklachten gaat helpen 😊

 20. nancy

  Wat een service! Ik ontving onze eerste levering heel stipt en verzorgd. Mét zorg voor de natuur. Ik ben heel tevreden!

 21. Suzanne

  Super blij mee.
  Ik heb pds en gebruik dit nu 3 weken. Ben al bij 3 weken niet opgeblazen geweest en minder gevoelig voor lactose en fructose waar ik normaal heel gevoelig voor ben.

 22. Georgina Buitendijk

  Fijn bedrijf, snelle en correcte levering en een echt lekker produkt. Ik drink nu dagelijks een glas kefir en mijn darmen zijn veel rustiger. De smaak is lekker fris. Bevalt heel goed, zeker een aanrader!

 23. Karin Jansen

  De smaak is heerlijk fris! Ik hou helemaal niet van zoete (fris)dranken en hier proef ik echt puur natuur.
  Mijn darmen lijken al na 3 dagen minder te rommelen. Ik ga dit zeker langere tijd gebruiken.
  Heel fijn om een alternatief drankje te hebben, naast mijn kruidenthee.

 24. Siemona

  Lekker hoor! Smaak eerst even wennen.. Maar prima te doen.
  Ik neem het voor het slapen gaan. Omdat ik schildklier patiënt ben en medicatie neemt in ochtend half uur voor eten wordt dat te veeel gedoe en duurt het ene uur voor dat ik kan eten… En er moet ook gewerkt worden. Maar ben net paar dagen bezig. Maar in de ochtend een fijne stoelgang makkelijker.
  De rest is afwachten is het begin pas. Bedankt voor jullie goede service en uitleg voor ik er aan begon. Mooi product en ziet er allemaal goed uit!!

 25. Sharon

  Fantastisch product. Geen last meer van een opgeblazen gevoel. Ga nu ook de waterkefir proberen 🤩

 26. Katrien Goossens

  Het is al een gewoonte geworden om bij het opstaan een glaasje kefir te drinken en dat bevalt ons heel erg goed, het is een top product!

 27. els koch

  Vlotte levering. Goed verpakt.
  Heerlijk drankje.

 28. Cindy van Koppen

  Ik drink nu een kleine 2 maanden elke ochtend de water kefir en ik heb echt veel minder trek in zoet, mijn darmen zijn ook een stuk rustiger. Het opgeblazen gevoel is helaas (nog) niet weg, maar wie weet komt dat nog. Als ik het nu een paar dagen niet drink mis ik het echt, heel blij dat ik jullie heb gevonden!

 29. Ankie Postma

  Hallo,
  Ik ben super blij met mijn bestelling. De levering was echt heel snel en het smaakt heerlijk fris.
  Belangrijkste: Mijn darmen zijn er ook heel blij mee..😊

 30. Carola Bos

  Top service en heerlijk om te drinken.

 31. Eveline

  Sinds een jaar de waterkefir elke dag gedronken en met goed resultaat!
  Heel goede en prettige service, behulpzaam en vriendelijk.

 32. Jolanda Klyn

  Ik gebruik nu bijna een week de kombucha heb even aan de smaak moeten wennen. Maar het went.
  Ik heb inderdaad geen zien in zoet. En dat is voor mij al heel belangrijk.
  De waterkiref moet ik nog proberen. Maar de limonade is ook lekker.
  Ga zo door mannen .

 33. Selina

  Na stoppen met het eten van zuivel had ik vaak last van een opgeblazen buik, nu ik elke ochtend op een nuchtere maag eerst een glas waterkefir drink is het helemaal weg. Zo blij dat ik hier een natuurlijk oplossing voor heb kunnen vinden. Daarbij is het abonnement super handig en voordelig. Ontzettend blij met jullie!

 34. S.B De leeuwe

  Hele goede service, snel bezorgd van goede kwaliteit. Ik ben er zojuist meebegonnen en ga aan mijn 30 dagen beginnen. Ga zeker een abonnement aanschaffen.

 35. Herman Bosmans

  De waterkefir kende ik van ons moeder die dat vroeger ook maakte .Maar bij deze is de fermentatie veel langer en dat komt volledig de smaak ten goede .
  Gekoeld is het erg lekker verfrissend licht zurig van de citroen een echte prima dorstlesser.

 36. Ric

  “Wat mij betreft een briljant product; het is lekker, het is eenvoudig, het word thuis gebracht en het belangrijkste van alles is dat mijn leven enorm verbeterd is doordat mijn maag en darmen er zo goed op reageren. Iets wat ik al jaren voor elkaar probeer te krijgen met van alles en nog wat maar uiteindelijk nooit gelukt.
  Totdat Max en Zeger waterkefir gingen maken! Dank jullie hartelijk daarvoor.”

 37. Marjo

  Ik heb al weer een tijdje een abonnement voor het waterkefir. Elke ochtend direct na het opstaan neem ik een glaasje kefir. Ik vind het lekker en ik merk dat het mij goed doet. En de service van Aard’g is ook helemaal top.

 38. Lena

  Ik ben heel tevreden over jullie service! Jullie zijn snel met antwoorden, staan voor jullie abonnees klaar. Daarnaast zijn de sommige producten effectief en andere lekker. Het feit dat jullie samenwerken met sociale werkplaatsen maakt het nog mooier om bij jullie te bestellen. Ga zo door!

 39. Alice

  Ik voel me enorm fit en pas het drinken van Kefir toe in mijn dagelijkse ritueel 🍀🌈

 40. Patrick

  Goede service en flexibel met pauzeren

 41. Alice

  Gefeliciteerd met jullie 3 jarig jubileum. Ik heb tot nu toe alleen de Kefir besteld en gedronken en ben zeer tevreden. Alles ziet er heel verzorgd uit en ook de communicatie verloopt heel plezierig. Heel veel succes met jullie geweldige producten. Ik ga nu de Kombucha bestellen. Gr. Alice

 42. Kim

  Ik drink elke dag een glas kefir. Dit vind mijn buik super. En de frisdrank is een goede gezonde vervanger als je iets anders met pit wil drinken.

 43. Cubby

  Ben nu al een tijdje abonnee, mijn waterkefir ontvang ik altijd op tijd en sinds ik dit drink heb ik een regelmatige en goede stoelgang. Top, ga zo door Max & Zeeger!

 44. Ric

  Ik heb jarenlang problemen gehad met mijn darmen nadat ik in Zuid Amerika paratyfus had opgelopen.
  Nu ik ruim een maand waterkefir drink is het zoveel verbeterd dat ik het bijna niet kan geloven.
  Al jarenlang van alles geprobeerd maar werkte allemaal niet tot nauwelijks.
  Het is zo’n verademing om eens geen last van je darmen te hebben!
  Max en Zeger hebben de natuur goed begrepen. Dank daarvoor……

 45. Maaike

  Super service! Mooi, eerlijk en milieubewust bedrijf, daar hou ik van! De kefir vind ik qua smaak niet super lekker, maar voor mij gaat het om het effect er van en dat is super! Mijn buik is echt rustiger en minder last van opgeblazen gevoel. Echt top! Ik ben fan!

 46. Muidi

  Snelle sevice, goed product! Ik wilde al heel lang kefir proberen maar was altijd wat huiverig. Dit ziet er goed uit, smaakt uitstekend én zonder suiker dus dat is extra bonuspunten!
  Nadeel? Nou, ik had bedacht met deze 4 flessen een proefperiode te draaien en daarna eventueel een abonnement af te sluiten. Maar mn vriend drinkt onverwacht met me mee, dus heb al veel eerder dan verwacht nieuwe voorraad nodig 😁

 47. Monique Kok

  Vlot verzonden en direct begonnen met drinken. Ik ben inmiddels niet de enige meer die het drinkt dus een abonnement afgesloten voor mijn partner en mijzelf. Ik vind het gewoon lekker om te drinken! Echt een aanrader. Wel jammer dat we de flessen niet kunnen retourneren als de volgende lading weer gebracht wordt. Lekker duurzaam. 🙂

  • Max Rood

   Hi Monique,
   Fijn om te horen dat je zo enthousiast over onze producten bent!
   Wat betreft het recyclen: qua extra transport en energie dat het kost om de flessen weer schoon te maken voor een nieuwe afvulling zitten we qua milieubelasting hoger dan het efficiënte glasrecyclingsysteem van de overheid.
   Nog eventjes doorgroeien dus – maar met reviews zoals die van jou zal dat hartstikke snel gaan 😉
   Groetjes, Max van Aard’g

 48. Alice

  Tot nu toe ben ik zeer tevreden. De levering was snel. Mooie fles en goede verpakking. De smaak is heerlijk.
  Ik heb al best veel kefir gedronken maar nooit zo lekker als deze. Mijn darmen zijn er blij mee.

 49. Heidi

  Ten eerste een superservice qua verzending en info via de mail, echt top! Ik gebruik het nog te kort (4 dagen) om een complete ervaring weer te geven, maar merk al wel dat ik nu minder last heb van een opgeblazen gevoel. Dus ik ga vol goede moed door! De waterkefir is prima te drinken, zelfs verfrissend dus dat wordt en is geen straf..

  • Max Rood

   Hi Heidi,
   Wat fijn dat je zo enthousiast bent! Hou ons vooral op de hoogte over wat de waterkefir voor je betekent.
   Groetjes, Max van Aard’g

 50. Sharice

  Daar kan mijn.huisgemaakte waterkefir niet tegenop hoor!

 51. Joep Kraak

  Volgens mij is er iets misgegaan… ik had waterkefir besteld maar heb kombucha ontvangen…

  • Max Rood

   Hi Joep, dat is vervelend. Kan je een mailtje sturen naar info@aardg.nl met je ordernummer. Dan ga ik kijken wat er fout is gegaan.
   Groet, Max van Aard’g

   • Joep Kraak

    Wat een top service! Pakketje heb ik op hun kosten mogen terugsturen, en de juiste is meteen die dag mijn kant op gekomen.
    Mooi dat het zo is opgelost.

 52. Talitha Huis in ’t Veld

  Bijzonder product – mijn lichaam is echt heel enthousiast

 53. Raymond D

  Schrijf nooit reviews, maar ben zo tevreden dat ik het wel eens waard vond. Goeie service, fijne producten en mijn lichaam is heel tevreden. 5 sterren!

 54. denice

  Nou, die melkzuurbacteriën voel je wel even hoor, haha. Maar ontzettend blij met het resultaat

 55. Annemieke Karels

  Zeker de moeite waard eens te proberen.

 56. Astrid

  Begreep van Max dat ze de waterkefir 3 maanden laten fermenteren! Dat is wel ff anders dan de waterkefir die mijn moeder maakte.

 57. Jeff Janssen

  Mijn vriendin en ik zijn hier heel erg over te spreken!

 58. johanna

  Perfecte aanvulling op mijn plantaardige lifestyle

 59. ISabelle

  Goeie service, maar de producten zijn niet echt voor mij gemaakt. Zien er wel leuk uit.

 60. Lilian

  Een heerlijk verfrissend drankje om de dag mee te starten. Daarnaast werkt het voor een betere stoelgang en minder opgeblazen gevoel. En raar maar waar, ik las het eerder in een recensie, en dacht dat zal wel, maar Ik heb echt geen behoefte aan zoetigheid. Ik ben erg blij!

 61. Anne

  Super snelle service en merk het verschil al na 4 flessen. Bedankt Aard’g!

 62. Arne

  De smaak is even wennen. Mijn vriendin en ik nemen de waterkefir elke ochtend, een half uur voordat we gaan ontbijten. Spijsvertering is stuk hoger, veel minder vaak last van volle buik-gevoel. Ik raad het product zeker aan.

 63. Eugenie

  sinds een maand gebruik ik de waterkefir en de kombucha, ik ben hier zeer tevreden over.
  Jarenlange problemen met de darmen zijn aanzienlijk verbeterd. M.n. het opgeblazen gevoel en pijnlijke buik in de avond is echt verbeterd.

 64. Petra

  Over smaak valt te twisten maar mijn lijf is zo blij. Na een paar dagen voelde ik al dat mijn darmen rustiger werden en als ik nu mijn glaasje vergeet in het weekend merk ik het. Erg blij met het resultaat.

 65. Hennie

  De waterkefir doet veel goeds voor mij! Ik heb namelijk psoriasis in mijn gewrichten (artritis psoriatica) en ik heb de laatste weken minder pijn aan mijn handen en polsen. Ik kan weer tillen zonder veel pijn. Ik ben er heel blij mee.

 66. Vincent Mast

  erg goede kefir

 67. Monika

  Tot nu toe zeer tevreden want als ik op sta is mijn buikje rustiger en kan ik vlot naar het toilet.

 68. Gerrieke

  de kefir minder buikklachten, en ik gebruik het nog geen maand. Ik zeg voorzichtig, ben blij dat ik het gevonden heb.

 69. Carla

  Ik gebruik jullie producten trouw elke ochtend op een nuchtere maag, en mijn darmen zijn er happy mee.

 70. Michelle Boerdam

  Waterkefir van de hoogste kwaliteit. Lekker, gezond en suikervrij! Drink elke dag met plezier een glas. Meestal een half uur voor de lunch.

 71. A Callebaut

  Lekkere frisse waterkefir en daarenboven nog eens suikervrij! Levering was supersnel. Echt een aanrader!

 72. ida s

  Lekker fris en voel het altijd meteen in mijn buik 🙂

 73. Sylvia

  Ik had nooit gedacht dat dit drankje mij zoveel zou helpen. Jarenlang liep ik met buikpijn en van alles al geprobeerd met voeding maar weinig hielp. Vaak ging het een periode goed maar later kwamen de buikproblemen weer terug. Nu ik ruim een maand jullie waterkefir drink heb ik nog geen enkele keer buikpijn gehad, geen opgeblazen gevoel meer en voel ik mij een stuk beter.

 74. Floris v Dijk

  Atijd zelf kefir gemaakt maar dit zou ik zelf niet kunnen hoor!

 75. Stephan de Groot

  Ik raad dit product aan. Eerst kocht ik mijn kefir altijd in de supermarkt – dit is zooooooveel beter!

 76. Lianne Dekker

  Lekkere suikervrije kefir op waterbasis. Mijn buik is er ook erg blij mee! 🙂

 77. Sophie K.

  Echt heerlijk dat de kefir plat is!

 78. pepijn

  had de verkeerde flessen opgestuurd gekregen, kreeg gelijk dezelfde dag nog de juiste flessen opgestuurd. Goede service!

 79. Milan Koning

  Mooi design, lekkere kefir!

 80. Anna Hermans

  Erg tevreden, ik drink het nu 5 maanden.

 81. hugo smeets

  Ik heb altijd een fles bij de zink staan zodat ik nooit vergeet een glaasje te nemen.

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vinkje van Aard'g in het blauw Vóór 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Vinkje van Aard'g in het blauw Gratis verzending!

Vinkje van Aard'g in het blauw Niet tevreden? Geld terug!

Vinkje van Aard'g in het blauw Iedere werkdag bereikbaar!

4x 1 Liter

Waterkefir Original

(81 klantbeoordelingen)
Een fles Aard'g Kombucha Original op een blauwe achtergrond met de ingrediënten groene thee ernaast. Naast de fles staat een hart met de inhoud van 4x 1 Liter weergegeven, links onderin de SKAL certificering (bio) en rechts onderin een aanduiding dat het product veganistisch is.

Klik op een optie om het aanbod te bekijken! Pijltje boven in het grijs

Een smakelijke, kwalitatieve waterkefir met een zachte en fris-zure smaak. Biologisch en niet gepasteuriseerd waardoor alle goede bacteriën levend blijven.

Onze waterkefir fermenteert zo’n 6 maanden. Dit is aanzienlijk langer dan de voorgeschreven fermentatietijd van 2 dagen. Je merkt het verschil in kwaliteit direct!

Aard’g produceert volledig op zonne-energie, krijgt hulp van 3 verschillende sociale werkplaatsen en plant bomen voor ieder verkocht pakket. ❤️

Al meer dan 10.000 pakketten verkocht!

39,99

Gratis verzending

Ingrediënten & voedingswaarden ↓

Gefilterd water (omgekeerde osmose), zongedroogde vrijgen*, citroen*, levend kefir ferment*
* Biologisch

Energie        18,4kJ / 4,4kcal
Vet          0g
waarvan verzadigd    0g
Koolhydraten     1,1g
waarvan suikers      0g
Eiwitten         0g
Zout          0g
Alle voedingswaarden zijn per 100ml

Is dit je eerste keer bij Aard’g?
Voor 29,99 ontvang je het hele assortiment.
Bekijk product →

Ontvang maandelijks 4 literflessen Waterkefir Original met onze abonnementsdienst.

Met een abonnement ben je verzekerd van genoeg voorraad in huis zonder enige moeite. We reserveren voorraad speciaal voor jou zodra je abonnee wordt.

Aard’g heeft al meer dan 1.000 abonnees!

29,99 39,99

Gratis verzending

Bekijk de voorwaarden ↓

Je kunt abonnee worden als je zeker weet dat je minimaal 3 bestellingen abonnee blijft. Na 3 bestellingen kun je het abonnement opzeggen wanneer jij maar wilt.

Je kunt gemakkelijk een zending uitstellen voor als je nog genoeg voorraad in huis hebt. Ook kun je een extra pakket afroepen als je tekort hebt.

Onze abonnementsdienst is flexibel, eerlijk en menselijk. Daar horen geen kleine lettertjes in de voorwaarden bij.

Zodra je hebt afgerekend voor het abonnement via de website hoef je dit in het vervolg niet meer te doen. De betaling loopt vanaf dan via een maandelijkse, automatische incasso.

Door het abonnement af te rekenen geef je toestemming voor het automatische incasso.

Wist je dat onze waterkefir als één van de weinige van de wereld écht helemaal suikervrij is? Hier zijn we ontzettend trots op.
Dit is te danken aan onze jarenlange kennis en ervaring in 
fermenteren, en daar proef jij nu de voordelen van!

Aanbevelingen

Dit wordt aanbevolen door
voedingscoaches

“Wil je gezond blijven dan zul je gefermenteerde producten dagelijks aan je maaltijden moeten toevoegen. Maar het kost ook veel tijd en aandacht om goed gefermenteerde producten te maken. En ik snap dat dit voor veel mensen niet altijd haalbaar is om zelf te doen. De gefermenteerde producten van Aard’g bieden dan een mooie oplossing. Je verwent je lijf elke dag met de broodnodige melkzuurbacteriën en gezonde gisten. Ze bevatten, naast de goede melkzuurbacteriën en gisten, ook geen suiker en alcohol meer.”

Karin Marquering

Geregistreerd haptotherapeut met een haptonomie en darmgezondheidspraktijk en voorheen werkzaam in de levensmiddelenindustrie

“Als voedingscoach ben ik altijd op zoek naar producten die een bijdrage leveren aan je gezondheid. En dat is niet altijd makkelijk, maar met de kefir van Aard’g ben ik super blij. Eindelijk een eerlijk product dat echt gezond is. Ik ben fan!”

Lynda Schutten

Orthomoleculair voedingscoach,
Oprichtster van LeefPuurNatuur &
Auteur van Leef Suikervrij

Aardg Florian Orthomoleculair

“Tijdens de darmonderzoeken die ik doe bij mijn cliënten zie ik geregeld dat de immunogeen werkende bacteriën laag zijn, en laat deze nou net zo belangrijk zijn voor ons afweersysteem (mensen worden dan sneller ziek, zijn minder fit en zelfs minder happy). De producten van Aardg bevatten meerdere stammen lactobacillen (immunogeen werkende bacteriën) om deze tekorten bij mijn cliënten aan te vullen. Zeker een aanrader dus! En het is nog lekker en verfrissend ook.”

Florian Alders

Orthomoleculair therapeut,
Oprichter van Flow-Energie

Een afbeelding van een juichende Valentina, het logo van Aard'g, met confetti om haar heen

100% tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?
geld terug!

Wij geloven in de hoge kwaliteit van onze producten. Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Geen probleem! Stuur de producten terug en je ontvangt direct je geld retour.

Dat jij 100% tevreden bent over Aard’g vinden wij erg belangrijk!

Bestel 4 literflessen Waterkefir Original zonder zorgen!

Wist je dat wij onze waterkefir extra lang fermenteren? Gemiddeld fermenteert het 104 dagen (!) – dit is zo’n 102 dagen langer dan gebruikelijk. Dit merk je in kwaliteit en smaak!

Reviews

We geven het woord aan
onze klanten

Een klant van Aard'g, Sylvia, met een fles Aard'g Waterkefir Original in haar hand.

” Ik had nooit gedacht dat dit drankje mij zoveel zou helpen. Jarenlang liep ik met buikpijn en van alles al geprobeerd met voeding maar weinig hielp. Vaak ging het een periode goed maar later kwamen de buikproblemen weer terug. Nu ik ruim een maand jullie waterkefir drink heb ik nog geen enkele keer buikpijn gehad, geen opgeblazen gevoel meer en voel ik mij een stuk beter.”

Sylvia

Een klant van Aard'g, Hennie, met een fles Aard'g Waterkefir Original in haar hand.

“De waterkefir doet veel goeds voor mij! Ik ben er heel blij mee.”

Hennie

“Tot nu toe zeer tevreden want als ik op sta is mijn buikje rustiger en kan ik vlot naar het toilet.”

Monika

Een klant van Aard'g, Carla, met een fles Aard'g Waterkefir Original in haar hand.

“Ik gebruik jullie producten trouw elke ochtend op een nuchtere maag, en mijn darmen zijn er happy mee.”

Carla

Een klant van Aard'g, Eugenie, met een fles Aard'g Kombucha en Waterkefir Original in haar hand.

“Ik heb afgelopen maand de waterkefir gebruikt Erg tevreden, zeker mijn buik.“

Eugenie

“Over smaak valt te twisten maar mijn lijf is zo blij. Na een paar dagen voelde ik al dat mijn darmen rustiger werden en als ik nu mijn glaasje vergeet in het weekend merk ik het. Erg blij met het resultaat. “

Petra

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Klik op een vraag om het antwoord te bekijken! Pijltje onder in het grijs

Wat is waterkefir?

Waterkefir is een gefermenteerde drank gemaakt van water, vijgen en citroen. Door middel van specifieke gisten en bacteriën worden de suikers uit de vijgen en citroen omgezet in andere voedingsstoffen waaronder nog meer bacteriën.

Hoe smaakt jullie waterkefir?

Onze waterkefir heeft een frisse en licht zure smaak evenals de typische smaak van gefermenteerde producten. Daarnaast bevat het geen koolzuur.

De smaak kan verschillen van productie tot productie. Daardoor kan het gevoel ontstaan dat de ene productie ‘sterker’ smaakt dan de ander. Dit komt omdat onze waterkefir ontstaat door natuurlijke fermentatie. En natuurlijke fermentatie is afhankelijk van veel factoren zoals temperatuur en atmosferische druk die we niet volledig kunnen controleren. Daarnaast kiezen we ervoor om onze waterkefir niet te filteren of pasteuriseren.

Ondanks dat de smaak kan variëren, wordt onze waterkefir bij elke batch gecontroleerd of het de (voedings)waarden heeft die we voor ogen hebben waardoor we de hoge kwaliteit altijd kunnen waarborgen.

Wat is het verschil tussen waterkefir en kombucha?

Waterkefir en kombucha zijn twee compleet verschillende drankjes. Ze worden met andere ingrediënten gemaakt. Waterkefir van water, vijgen en citroen. Kombucha van water, groene thee en rijststroop.

Voor beide producten worden specifieke gisten en bacteriën gebruikt om de suikers om te zetten in andere voedingsstoffen. Voor waterkefir zijn dat waterkefirkorrels. Voor kombucha is dat de SCOBY (Symbiotic Culture Of Bacteria and Yeasts). Deze culturen zijn niet vergelijkbaar.

Daarnaast verschillen ook de voedingsstoffen die ontstaan door de fermentatie van elkaar, maar hierin zijn wel overeenkomsten te vinden. De voornaamste overeenkomst is dat zowel waterkefir als kombucha bepaalde bacteriën en organische zuren bevatten.

Kan ik ook 1 losse fles bestellen?

Nee. We kiezen ervoor om in deze hoeveelheden te verzenden. Het verzenden van losse flessen is voor ons als bedrijf niet rendabel. De verzendkosten en verpakkingskosten worden dan te hoog om acceptabele prijzen te blijven vragen voor onze producten.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van waterkefir?

Hoewel de gezondheidsvoordelen van waterkefir nooit wetenschappelijk zijn bewezen, merken veel van onze vaste klanten dat het drinken van waterkefir een positief effect heeft op hun darmen.

Wij krijgen vaak te horen dat zij het volgende ervaren: een minder opgeblazen gevoel, geen last meer van buikpijn en een verbeterde stoelgang. Ook geven meerdere klanten aan dat het regelmatig drinken van waterkefir zorgt voor meer energie.

Gezien het gebrek aan wetenschappelijk bewijs, zijn dit echter geen claims die wij als Aard’g kunnen maken.

Hoeveel van jullie waterkefir drink je per dag?

Dat verschilt per persoon. Onze waterkefir is een volledig natuurlijk product waardoor er geen limieten zijn zoals dat bijvoorbeeld zo is bij voedingssupplementen. We adviseren daarom voor iedereen om zelf uit te zoeken bij welke hoeveelheid hij of zij baat heeft bij onze waterkefir.

Wanneer merk je resultaat van het drinken van jullie waterkefir?

Dat verschilt heel erg per persoon. Sommigen merken bij het eerste glas dat het een verandering teweegbrengt in het lichaam. Bij andere kan het tot wel twee maanden duren. En jammer genoeg is het ook zo dat niet iedereen baat heeft bij onze waterkefir.

Hoe lang moet ik jullie waterkefir drinken?

Onze waterkefir is een toevoeging op een gebalanceerd voedingspatroon en bijvoorbeeld geen kuur of medicijn. Daarom is er geen specifieke periode waarover het gedronken moet worden. Dat is ook de reden dat veel van onze klanten onze waterkefir dagelijks drinken en dat voor een periode van meerdere maanden tot jaren.

Waarin onderscheidt jullie waterkefir zich van de andere waterkefir op de markt?

In tegenstelling tot veel waterkefir op de Nederlandse markt is onze waterkefir volledig suikervrij. Dit komt door een fermentatieduur van zo’n 3 maanden, wat aanzienlijk langer is dan de 1 á 2 dagen fermentatieduur van de meeste waterkefir in de winkel of de waterkefir die thuis gebrouwen wordt. Hierdoor zitten er in onze waterkefir geen suikers meer en zijn die volledig omgezet in de gewenste voedingsstoffen.

Is jullie waterkefir geschikt voor kinderen en kan ik het drinken bij zwangerschap of borstvoeding?

Dit is een vraag die we vaak krijgen en het is iets waarin je zelf zal moeten beslissen. Onze waterkefir is wettelijk gezien alcoholvrij te noemen. Maar omdat het ontstaat door een natuurlijk fermentatieproces kunnen er sporen van alcohol aanwezig zijn in het eindproduct.

Vanwege deze mogelijk aanwezige sporen van alcohol raden wij als Aard’g de consumptie van onze waterkefir door kinderen daarom af. Net als consumptie van onze waterkefir tijdens zwangerschap en de borstvoedingsperiode.

Klantbeoordelingen

Deel je mening, schrijf een
beoordeling

81 reviews for Waterkefir Original (4x 1L)

 1. Eefje

  Heel goed product en geweldige service.

 2. Caat

  Ik gebruik de waterkefir nu 2 weken, elke ochtend een glas. Ik merk dat mijn buik in de avond niet meer zo opgezet is. Ik ben er dus blij mee en het is ook nog eens lekker.

 3. gunther

  Wat een topproducten ! Ik heb al veel kefir uitgeprobeerd, maar deze versie is veruit de beste. Wat een heerlijke smaak. Pure kwaliteit.

 4. Loeke

  Sinds vorige week iedere dag een glas waterkefir. En het voelt nu al goed. Ooit zelf kefir gemaakt maar deze is veel lekkerder en het is ook veel makkelijker. Ook supersnel geleverd.

 5. Loeke

  Na een week waterkefir ? Heel enthousiast. Voelt nu al goed. In het verre verleden zelf ook gemaakt, maar dit is veel makkelijker en het smaakt ook beter.

 6. Anneke Lommerse

  Ik gebruik sinds twee weken Kefir en heb echt meer energie en voel me prima Ben er heel tevreden over en blijf het zeker gebruiken

 7. Gerda Boone

  Gebruik het kefir nu 5 maanden, een heerlijk gevoel. Zorg er altijd voor dat ik een voorraad in huis heb. Bedankt

 8. Gerda Boone

  Reeds 5 maanden ieder ochtend een glas kefir viel duidelijk het verschil. Heb het een keer enkele dagen niet gedaan, alles was op, maar voelde direct het verschil, een opgeblazen gevoel. Zorg nu altijd voor een voorraad.

 9. Geukens Jose

  Ben vandaag pas begonnen, maar wel snel geleverd, en goed verpakt, is ook heel lekker

 10. denise

  Snelle bezorging, aangename smaak, gebruik t nog geen week, hoop dat t effect heeft op mijn dwarse darmen, maar drink t met plezier!

 11. Nicole

  Kan het nog niet echt goed beoordelen aangezien ik het nog maar een paar dagen gebruik. Dus of het toeval is, of dat het werkt, m’n darmen zijn wel rustiger. Vlotte levering, leuk contact en snelle reactie op vragen. De waterkefir smaakt prima, beetje friszurig. Ik drink 1 glas op de nuchtere maag in de ochtend.

 12. Ellen de Jonge

  De kefir heeft bij mij helaas niet het gewenste effect. Het drankje smaakt prima. De service is snel en goed. Bedankt hiervoor!

 13. Frank THEVISSEN

  Kort en krachtig: Beste drank ever!

 14. Drude van de Groep

  Ik heb door toeval op Facebook, Aardíg ontdekt en gebruik nu ruim een maand, waterkefir en Kombucha ontdekt. ik vind het erg lekker en denk dat het goed voor buikklachten helpt.
  Ik heb vroeger zelf altijd kefir met melk gemaakt, maar vindt dit lekkerder en makkelijker.
  Ik ga in elk geval voorlopig door.
  Dank jullie wel en succes.
  Drude

 15. monique van dijk

  er zit geen prik op hoe lekker is dat, ik drink nl geen koolzuurhoudende dranken, dus zonder prik is zooo fijn!

 16. Mariet

  Hoi,wil het wel proberen, zie niet staan of het in glazen of plastic flessen is. De Waterkefir

  • Max Rood

   Hi Mariet,
   Alle producten zitten in glazen flessen :).
   Groetjes, Max van Aard’g

 17. Marina

  Fijne service.Heel toegankelijk bedrijf voor vragen en opmerkingen.Geniet nog elke dag van een glaasje!:)

 18. Diana Janssen

  Ik gebruik het nog niet eens een week en merk nu al verschil, echt bizar! Het smaakt ook erg lekker.
  Hopelijk blijft het zo want ik ben fan 🙂

 19. Karin Kroneman

  Volgende dag al in huis. Heb het nu 5 dagen gebruikt en bevalt tot nu toe goed. Smaak is prima te doen. Hoop dat het voor mijn maag- en darmklachten gaat helpen 😊

 20. nancy

  Wat een service! Ik ontving onze eerste levering heel stipt en verzorgd. Mét zorg voor de natuur. Ik ben heel tevreden!

 21. Suzanne

  Super blij mee.
  Ik heb pds en gebruik dit nu 3 weken. Ben al bij 3 weken niet opgeblazen geweest en minder gevoelig voor lactose en fructose waar ik normaal heel gevoelig voor ben.

 22. Georgina Buitendijk

  Fijn bedrijf, snelle en correcte levering en een echt lekker produkt. Ik drink nu dagelijks een glas kefir en mijn darmen zijn veel rustiger. De smaak is lekker fris. Bevalt heel goed, zeker een aanrader!

 23. Karin Jansen

  De smaak is heerlijk fris! Ik hou helemaal niet van zoete (fris)dranken en hier proef ik echt puur natuur.
  Mijn darmen lijken al na 3 dagen minder te rommelen. Ik ga dit zeker langere tijd gebruiken.
  Heel fijn om een alternatief drankje te hebben, naast mijn kruidenthee.

 24. Siemona

  Lekker hoor! Smaak eerst even wennen.. Maar prima te doen.
  Ik neem het voor het slapen gaan. Omdat ik schildklier patiënt ben en medicatie neemt in ochtend half uur voor eten wordt dat te veeel gedoe en duurt het ene uur voor dat ik kan eten… En er moet ook gewerkt worden. Maar ben net paar dagen bezig. Maar in de ochtend een fijne stoelgang makkelijker.
  De rest is afwachten is het begin pas. Bedankt voor jullie goede service en uitleg voor ik er aan begon. Mooi product en ziet er allemaal goed uit!!

 25. Sharon

  Fantastisch product. Geen last meer van een opgeblazen gevoel. Ga nu ook de waterkefir proberen 🤩

 26. Katrien Goossens

  Het is al een gewoonte geworden om bij het opstaan een glaasje kefir te drinken en dat bevalt ons heel erg goed, het is een top product!

 27. els koch

  Vlotte levering. Goed verpakt.
  Heerlijk drankje.

 28. Cindy van Koppen

  Ik drink nu een kleine 2 maanden elke ochtend de water kefir en ik heb echt veel minder trek in zoet, mijn darmen zijn ook een stuk rustiger. Het opgeblazen gevoel is helaas (nog) niet weg, maar wie weet komt dat nog. Als ik het nu een paar dagen niet drink mis ik het echt, heel blij dat ik jullie heb gevonden!

 29. Ankie Postma

  Hallo,
  Ik ben super blij met mijn bestelling. De levering was echt heel snel en het smaakt heerlijk fris.
  Belangrijkste: Mijn darmen zijn er ook heel blij mee..😊

 30. Carola Bos

  Top service en heerlijk om te drinken.

 31. Eveline

  Sinds een jaar de waterkefir elke dag gedronken en met goed resultaat!
  Heel goede en prettige service, behulpzaam en vriendelijk.

 32. Jolanda Klyn

  Ik gebruik nu bijna een week de kombucha heb even aan de smaak moeten wennen. Maar het went.
  Ik heb inderdaad geen zien in zoet. En dat is voor mij al heel belangrijk.
  De waterkiref moet ik nog proberen. Maar de limonade is ook lekker.
  Ga zo door mannen .

 33. Selina

  Na stoppen met het eten van zuivel had ik vaak last van een opgeblazen buik, nu ik elke ochtend op een nuchtere maag eerst een glas waterkefir drink is het helemaal weg. Zo blij dat ik hier een natuurlijk oplossing voor heb kunnen vinden. Daarbij is het abonnement super handig en voordelig. Ontzettend blij met jullie!

 34. S.B De leeuwe

  Hele goede service, snel bezorgd van goede kwaliteit. Ik ben er zojuist meebegonnen en ga aan mijn 30 dagen beginnen. Ga zeker een abonnement aanschaffen.

 35. Herman Bosmans

  De waterkefir kende ik van ons moeder die dat vroeger ook maakte .Maar bij deze is de fermentatie veel langer en dat komt volledig de smaak ten goede .
  Gekoeld is het erg lekker verfrissend licht zurig van de citroen een echte prima dorstlesser.

 36. Ric

  “Wat mij betreft een briljant product; het is lekker, het is eenvoudig, het word thuis gebracht en het belangrijkste van alles is dat mijn leven enorm verbeterd is doordat mijn maag en darmen er zo goed op reageren. Iets wat ik al jaren voor elkaar probeer te krijgen met van alles en nog wat maar uiteindelijk nooit gelukt.
  Totdat Max en Zeger waterkefir gingen maken! Dank jullie hartelijk daarvoor.”

 37. Marjo

  Ik heb al weer een tijdje een abonnement voor het waterkefir. Elke ochtend direct na het opstaan neem ik een glaasje kefir. Ik vind het lekker en ik merk dat het mij goed doet. En de service van Aard’g is ook helemaal top.

 38. Lena

  Ik ben heel tevreden over jullie service! Jullie zijn snel met antwoorden, staan voor jullie abonnees klaar. Daarnaast zijn de sommige producten effectief en andere lekker. Het feit dat jullie samenwerken met sociale werkplaatsen maakt het nog mooier om bij jullie te bestellen. Ga zo door!

 39. Alice

  Ik voel me enorm fit en pas het drinken van Kefir toe in mijn dagelijkse ritueel 🍀🌈

 40. Patrick

  Goede service en flexibel met pauzeren

 41. Alice

  Gefeliciteerd met jullie 3 jarig jubileum. Ik heb tot nu toe alleen de Kefir besteld en gedronken en ben zeer tevreden. Alles ziet er heel verzorgd uit en ook de communicatie verloopt heel plezierig. Heel veel succes met jullie geweldige producten. Ik ga nu de Kombucha bestellen. Gr. Alice

 42. Kim

  Ik drink elke dag een glas kefir. Dit vind mijn buik super. En de frisdrank is een goede gezonde vervanger als je iets anders met pit wil drinken.

 43. Cubby

  Ben nu al een tijdje abonnee, mijn waterkefir ontvang ik altijd op tijd en sinds ik dit drink heb ik een regelmatige en goede stoelgang. Top, ga zo door Max & Zeeger!

 44. Ric

  Ik heb jarenlang problemen gehad met mijn darmen nadat ik in Zuid Amerika paratyfus had opgelopen.
  Nu ik ruim een maand waterkefir drink is het zoveel verbeterd dat ik het bijna niet kan geloven.
  Al jarenlang van alles geprobeerd maar werkte allemaal niet tot nauwelijks.
  Het is zo’n verademing om eens geen last van je darmen te hebben!
  Max en Zeger hebben de natuur goed begrepen. Dank daarvoor……

 45. Maaike

  Super service! Mooi, eerlijk en milieubewust bedrijf, daar hou ik van! De kefir vind ik qua smaak niet super lekker, maar voor mij gaat het om het effect er van en dat is super! Mijn buik is echt rustiger en minder last van opgeblazen gevoel. Echt top! Ik ben fan!

 46. Muidi

  Snelle sevice, goed product! Ik wilde al heel lang kefir proberen maar was altijd wat huiverig. Dit ziet er goed uit, smaakt uitstekend én zonder suiker dus dat is extra bonuspunten!
  Nadeel? Nou, ik had bedacht met deze 4 flessen een proefperiode te draaien en daarna eventueel een abonnement af te sluiten. Maar mn vriend drinkt onverwacht met me mee, dus heb al veel eerder dan verwacht nieuwe voorraad nodig 😁

 47. Monique Kok

  Vlot verzonden en direct begonnen met drinken. Ik ben inmiddels niet de enige meer die het drinkt dus een abonnement afgesloten voor mijn partner en mijzelf. Ik vind het gewoon lekker om te drinken! Echt een aanrader. Wel jammer dat we de flessen niet kunnen retourneren als de volgende lading weer gebracht wordt. Lekker duurzaam. 🙂

  • Max Rood

   Hi Monique,
   Fijn om te horen dat je zo enthousiast over onze producten bent!
   Wat betreft het recyclen: qua extra transport en energie dat het kost om de flessen weer schoon te maken voor een nieuwe afvulling zitten we qua milieubelasting hoger dan het efficiënte glasrecyclingsysteem van de overheid.
   Nog eventjes doorgroeien dus – maar met reviews zoals die van jou zal dat hartstikke snel gaan 😉
   Groetjes, Max van Aard’g

 48. Alice

  Tot nu toe ben ik zeer tevreden. De levering was snel. Mooie fles en goede verpakking. De smaak is heerlijk.
  Ik heb al best veel kefir gedronken maar nooit zo lekker als deze. Mijn darmen zijn er blij mee.

 49. Heidi

  Ten eerste een superservice qua verzending en info via de mail, echt top! Ik gebruik het nog te kort (4 dagen) om een complete ervaring weer te geven, maar merk al wel dat ik nu minder last heb van een opgeblazen gevoel. Dus ik ga vol goede moed door! De waterkefir is prima te drinken, zelfs verfrissend dus dat wordt en is geen straf..

  • Max Rood

   Hi Heidi,
   Wat fijn dat je zo enthousiast bent! Hou ons vooral op de hoogte over wat de waterkefir voor je betekent.
   Groetjes, Max van Aard’g

 50. Sharice

  Daar kan mijn.huisgemaakte waterkefir niet tegenop hoor!

 51. Joep Kraak

  Volgens mij is er iets misgegaan… ik had waterkefir besteld maar heb kombucha ontvangen…

  • Max Rood

   Hi Joep, dat is vervelend. Kan je een mailtje sturen naar info@aardg.nl met je ordernummer. Dan ga ik kijken wat er fout is gegaan.
   Groet, Max van Aard’g

   • Joep Kraak

    Wat een top service! Pakketje heb ik op hun kosten mogen terugsturen, en de juiste is meteen die dag mijn kant op gekomen.
    Mooi dat het zo is opgelost.

 52. Talitha Huis in ’t Veld

  Bijzonder product – mijn lichaam is echt heel enthousiast

 53. Raymond D

  Schrijf nooit reviews, maar ben zo tevreden dat ik het wel eens waard vond. Goeie service, fijne producten en mijn lichaam is heel tevreden. 5 sterren!

 54. denice

  Nou, die melkzuurbacteriën voel je wel even hoor, haha. Maar ontzettend blij met het resultaat

 55. Annemieke Karels

  Zeker de moeite waard eens te proberen.

 56. Astrid

  Begreep van Max dat ze de waterkefir 3 maanden laten fermenteren! Dat is wel ff anders dan de waterkefir die mijn moeder maakte.

 57. Jeff Janssen

  Mijn vriendin en ik zijn hier heel erg over te spreken!

 58. johanna

  Perfecte aanvulling op mijn plantaardige lifestyle

 59. ISabelle

  Goeie service, maar de producten zijn niet echt voor mij gemaakt. Zien er wel leuk uit.

 60. Lilian

  Een heerlijk verfrissend drankje om de dag mee te starten. Daarnaast werkt het voor een betere stoelgang en minder opgeblazen gevoel. En raar maar waar, ik las het eerder in een recensie, en dacht dat zal wel, maar Ik heb echt geen behoefte aan zoetigheid. Ik ben erg blij!

 61. Anne

  Super snelle service en merk het verschil al na 4 flessen. Bedankt Aard’g!

 62. Arne

  De smaak is even wennen. Mijn vriendin en ik nemen de waterkefir elke ochtend, een half uur voordat we gaan ontbijten. Spijsvertering is stuk hoger, veel minder vaak last van volle buik-gevoel. Ik raad het product zeker aan.

 63. Eugenie

  sinds een maand gebruik ik de waterkefir en de kombucha, ik ben hier zeer tevreden over.
  Jarenlange problemen met de darmen zijn aanzienlijk verbeterd. M.n. het opgeblazen gevoel en pijnlijke buik in de avond is echt verbeterd.

 64. Petra

  Over smaak valt te twisten maar mijn lijf is zo blij. Na een paar dagen voelde ik al dat mijn darmen rustiger werden en als ik nu mijn glaasje vergeet in het weekend merk ik het. Erg blij met het resultaat.

 65. Hennie

  De waterkefir doet veel goeds voor mij! Ik heb namelijk psoriasis in mijn gewrichten (artritis psoriatica) en ik heb de laatste weken minder pijn aan mijn handen en polsen. Ik kan weer tillen zonder veel pijn. Ik ben er heel blij mee.

 66. Vincent Mast

  erg goede kefir

 67. Monika

  Tot nu toe zeer tevreden want als ik op sta is mijn buikje rustiger en kan ik vlot naar het toilet.

 68. Gerrieke

  de kefir minder buikklachten, en ik gebruik het nog geen maand. Ik zeg voorzichtig, ben blij dat ik het gevonden heb.

 69. Carla

  Ik gebruik jullie producten trouw elke ochtend op een nuchtere maag, en mijn darmen zijn er happy mee.

 70. Michelle Boerdam

  Waterkefir van de hoogste kwaliteit. Lekker, gezond en suikervrij! Drink elke dag met plezier een glas. Meestal een half uur voor de lunch.

 71. A Callebaut

  Lekkere frisse waterkefir en daarenboven nog eens suikervrij! Levering was supersnel. Echt een aanrader!

 72. ida s

  Lekker fris en voel het altijd meteen in mijn buik 🙂

 73. Sylvia

  Ik had nooit gedacht dat dit drankje mij zoveel zou helpen. Jarenlang liep ik met buikpijn en van alles al geprobeerd met voeding maar weinig hielp. Vaak ging het een periode goed maar later kwamen de buikproblemen weer terug. Nu ik ruim een maand jullie waterkefir drink heb ik nog geen enkele keer buikpijn gehad, geen opgeblazen gevoel meer en voel ik mij een stuk beter.

 74. Floris v Dijk

  Atijd zelf kefir gemaakt maar dit zou ik zelf niet kunnen hoor!

 75. Stephan de Groot

  Ik raad dit product aan. Eerst kocht ik mijn kefir altijd in de supermarkt – dit is zooooooveel beter!

 76. Lianne Dekker

  Lekkere suikervrije kefir op waterbasis. Mijn buik is er ook erg blij mee! 🙂

 77. Sophie K.

  Echt heerlijk dat de kefir plat is!

 78. pepijn

  had de verkeerde flessen opgestuurd gekregen, kreeg gelijk dezelfde dag nog de juiste flessen opgestuurd. Goede service!

 79. Milan Koning

  Mooi design, lekkere kefir!

 80. Anna Hermans

  Erg tevreden, ik drink het nu 5 maanden.

 81. hugo smeets

  Ik heb altijd een fles bij de zink staan zodat ik nooit vergeet een glaasje te nemen.

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.