Het logo van Aard'g

Originals Mix 4x 1L

#1 publieksfavoriet voor gezondheid!

De kombucha en waterkefir fermenteren langer dan gebruikelijk. Hierdoor ontstaat er volwassen en ijzersterke probiotica die tegen een stootje kan. Zo weet je zeker dat ze levend aankomen in de darmen en perfect aansluiten op het lichaam.

De waterkefir fermenteert 6 maanden (!) waardoor er vijf verschillende bacteriestammen (probiotica) ontstaan. Één fles bevat tot wel 100 miljard bacteriën.

Bij de natuurlijke fermentatie van de kombucha ontstaan in 8 weken o.a. allerlei antioxidanten, enzymen en organische zuren die je spijsvertering bevorderen en je helpen ontgiften.

Met het ‘Originals Mix’-pakket ontvang je 2L Kombucha Original en 2L Waterkefir Original. Dit is genoeg voor een 1 maand dagelijks gebruik.

Geschikt voor Diabetici, Intermittent Fasting, Koolhydraatarm- of Keto dieet.

Meer uitleg

De waterkefir fermenteert 6 maanden (!) waardoor er vijf verschillende bacteriestammen (probiotica) ontstaan.

Bij de natuurlijke fermentatie van de kombucha ontstaan in 8 weken o.a. allerlei antioxidanten, enzymen en organische zuren die je spijsvertering bevorderen en je helpen ontgiften.

Met het ‘Originals Mix’-pakket ontvang je 2L Kombucha Original en 2L Waterkefir Original. Dit is genoeg voor een 1 maand dagelijks gebruik.

1 doos (4x 1L)

Morgen gratis bezorgd

2 dozen (8x 1L)

Bundel & bespaar 10%

🚀 Vandaag besteld, morgen bezorgd

🔒 ‘Niet goed, geld terug’-garantie

👍 Beoordeeld met een 4.9/5.0

Heb je de producten van Aard’g nog nooit eerder geproefd?
Voor 29,99 ontvang je het hele assortiment. Bekijk product →

Eén glas per dag kan helpen bij:

Vinkje in het groen  Een opgeblazen gevoel

Vinkje in het groen  Gewichtscontrole

Vinkje in het groen  Plotse vermoeidheid

Vinkje in het groen  Evenwichtige darmflora

Vinkje in het groen  Soepele spijsvertering

Wat zijn kombucha en waterkefir?

Kombucha en waterkefir zijn probiotische, gefermenteerde dranken. Door middel van specifieke gisten en bacteriën worden suikers omgezet in andere voedingsstoffen, waaronder nog meer bacteriën. Bij ons worden echt alle suikers omgezet tot er niets meer over is gebleven.

Al onze producten zijn volledig suikervrij! Dit komt omdat we ze extra lang fermenteren en het niet verkopen als er nog restsuiker aanwezig is.

Pas op: andere kombucha’s en waterkefir bevatten nog veel restsuikers, zijn gepasteuriseerd of bevatten kunstmatige zoetstoffen (ongezond).

Waarom is jullie kwaliteit zo hoog?

Vinkje in het groenExtra lange fermentatie: voor de waterkefir is dit zo’n 6 maanden (!) t.o.v. de gebruikelijke 1-2 dagen. Voor de kombucha is dit zo’n 2 maanden t.o.v. van de gebruikelijke 14 dagen. De lange fermentatie zorgt voor zeer krachtige en levende probiotica.

Vinkje in het groenVolledig suikervrij: alle suikers zijn omgezet in andere voedingsstoffen. Onze producten zijn veilig voor diabeten.

Vinkje in het groenNatuurzuiver: we werken uitsluitend met ingrediënten van biologisch-dynamische teelt en we zullen nooit gebruik maken van kunstmatige toevoegingen.

Vinkje in het groenSociale werkplaats: we werken samen met drie verschillende sociale werkplaatsen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden.

Vinkje in het groenGoede doelen: we proberen terug te geven aan onze planeet en medemens. Voor iedere bestelling planten we een boom en voor deze actie doneren we vitamine A supplementen aan jonge kinderen met een vitaminetekort.

Ingrediënten & voedingswaarde

Kombucha Original: Gefilterd water (omgekeerde osmose), groene thee*, rijststroop* (volledig omgezet tijdens het fermentatieproces), levend kombucha ferment*

Waterkefir Original: Gefilterd water (omgekeerde osmose), zongedroogde vrijgen*, citroen*, levend waterkefir ferment*

Bloem Kombucha: Gefilterd water (omgekeerde osmose), rietsuiker* (volledig omgezet tijdens het fermentatieproces), groene thee*, hibiscusbloesem*, rozenbottelbloesem*, lindebloesem*, levend kombucha ferment*

Citroen Kombucha: Gefilterd water (omgekeerde osmose), citroen*, levend kombucha ferment*

Gember Limonade: Gefilterd water (omgekeerde osmose), gember*, geelwortel*, cayennepeper*, grijze peper*, levend kombucha ferment*

*Biologisch

Voedingswaarden: Energie 18,4kJ / 4,4kcal, Vet 0g, waarvan verzadigd 0g, Koolhydraten 1,1g, waarvan suikers 0g, Eiwitten 0g, Zout 0g

De voedingswaarden (per 100ml) zijn voor alle producten hetzelfde.

Op een missie om Nederland en België gezonder te maken!

Een afbeelding van drie Valentina's in ruimtepakken protesterend tegen suiker.

Wij zijn Max en Zeger, twee enthousiaste gezondheidsfanaten met een duidelijke missie! Wij geloven in de kracht van gefermenteerde voeding want alleen zo kun je problemen bij de kern aanpakken of voorkomen.

In slechts een paar jaar tijd hebben we meerdere probiotische dranken op de markt gebracht die speciaal zijn ontwikkeld voor de gezondheid. Dat we hiermee tienduizenden mensen van hun buik- en darmklachten af zouden helpen, hadden we nooit durven dromen!

Met het ‘Orignals Mix’-pakket heb je genoeg voor 1 maand dagelijks gebruik zodat jij erachter kunt komen wat het voor jouw gezondheid kan betekenen.

80% van onze klanten zegt dat hun klachten zijn verlicht door voor een periode dagelijks een glas Aard’g te drinken!

Zelfs voedingscoaches adviseren Aard’g!

“De gefermenteerde producten van Aard’g bieden een mooie oplossing. Je verwent je lijf elke dag met de broodnodige melkzuurbacteriën en gezonde gisten. Ze bevatten, naast de goede melkzuurbacteriën en gisten, ook geen suiker en alcohol meer.”

Karin Marquering

Haptotherapeut met darmgezondheidspraktijk
Voorheen werkzaam in de levensmiddelenindustrie

“Tijdens de darmonderzoeken die ik doe bij mijn cliënten zie ik geregeld dat de immunogeen werkende bacteriën laag zijn. Aard’g bevat meerdere stammen lactobacillen (immunogeen werkende bacteriën) om deze tekorten bij mijn cliënten aan te vullen. Zeker een aanrader dus! En het is nog lekker en verfrissend ook.”

Florian Alders

Orthomoleculair therapeut,
Oprichter van Flow-Energie

“Eindelijk een eerlijk product gevonden die 100% past bij mijn suikervrije levensstijl. Eentje die ik durf te adviseren omdat het daadwerkelijk bijdraagt aan een gezonde darmflora en de daarbij behorende gezondheidsvoordelen. Uiteraard in combinatie met een gezond eetpatroon! Hier word ik blij van.”

Lynda Schutten

Orthomoleculair voedingscoach,
Oprichtster van LeefPuurNatuur &
Auteur van Leef Suikervrij

Wat zeggen klanten over Aard'g?

Gefermenteerde voeding van hogere kwaliteit ga je niet vinden!

Een afbeelding van drie Valentina's in ruimtepakken protesterend tegen suiker.

Fermenteren kan iedereen – maar de kwaliteit die onze producten halen, kom je nergens anders tegen. We volgen de wetten van natuur, fermenteren volgens traditie en nemen niets zo serieus als de kwaliteit van onze producten.

Lange fermentatieduur: kombucha minstens 4x langer en waterkefir 90x langer dan gebruikelijk

Ijzersterke probiotica: want we gunnen ze de tijd om volwassen en sterk te worden

Écht suikervrij: geen restsuiker, kunstmatige óf natuurlijke vervangers

Rauw / Niet-gepasteuriseerd: zodat alle goede bacteriën en voedingsstoffen bewaard blijven

Biologisch en pure ambacht: de beste ingrediënten die met de hand verwerkt worden

Aard’g plant bomen voor iedere aankoop i.s.m. TreesForAll en werkt samen met 3 verschillende sociale werkplaatsen! 💛

Kan ik het echt ongekoeld bewaren?

Ja, dat kan en dit is heel uniek! Ondanks dat de probiotica nog leeft (niet-gepasteuriseerd), kunnen de dranken zich niet verder ontwikkelen omdat de probiotica niet gevoed wordt (suikervrij)!

Is het na 5 jaar nog steeds houdbaar?

Nee. Althans, dat kunnen we dan niet meer garanderen. In principe blijft het eeuwig houdbaar omdat het goed gefermenteerde dranken zijn. Denk maar aan bijvoorbeeld wijn. Het zou echter kunnen dat de smaak na 5 jaar gaat veranderen en dus staat er een THT datum van 5 jaar op de flessen.

Hoe kunnen jullie producten 5 jaar houdbaar zijn?

Deze niet-gepasteuriseeerde kombucha en waterkefir blijven goed omdat ze niet blijven doorfermenteren! Als een kombucha of waterkefir doorfermenteert, betekent dat dat er teveel suikers aan zijn toegevoegd, want enkel de extra suikers kunnen de fermentatie aan de gang houden. Aard’g voegt in zijn productieproces als enige ambachtelijke producent van Europa, de exacte hoeveelheid suiker toe, die door de kombucha kan worden getransformeerd in gezonde, levende organismen. Als de kombucha of waterkefir is uitgefermenteerd, blijven er in dit geval dus enkel gezonde elementen (o.a. glucuronzuur bij kombucha) in de drank zitten. De gezonde levende elementen (bacteriën, gisten…) in de drank blijven daar uiteraard jaren in aanwezig, aangezien levende micro-organismen geen specifieke voeding nodig hebben om te overleven. Bovendien zorgen deze organismen voor een verhoogde bewaarbaarheid en voedselveiligheid: ze zijn immers enorm krachtig en sterk ontwikkeld.

Als een kombucha of waterkefir beperkt houdbaar is, is dit helaas erg vaak een teken van te grote hoeveelheden restsuiker. De reden dat veel kombucha’s en waterkefir gekoeld worden is dezelfde: de koeling zorgt voor het kunstmatig stilleggen van de suikerfermentatie. Als deze dranken doorfermenteren is dat steeds ongezond, ze creëren via die extra fermentatie immers alcohol, azijnzuur en restsuiker.

Goed om te onthouden is dat de fermentatie bij authentieke kombucha’s en waterkefir (zoals die van Aard’g) stop is gezet om de consument zodoende de hoogste kwaliteit, bewaarbaarheid en de meeste gezondheidsvoordelen te bieden.

Krijg ik echt mijn geld terug als ik ontevreden ben?

Ja. We geloven zo sterk in de kwaliteit van onze producten dat we enkel 100% tevreden klanten willen. Blijk jij dus ontevreden te zijn? Even goede vrienden en je krijgt je geld terug!